Referencer

Dette er en liste over vores kunder. Mange har efterfølgende udtalt sig om udbyttet af et arrangement med Glüsing & Svenning.

for at læse hvad de sagde…

“Tør vi? – Ja, vi turde! At lade en udviklingsafdeling på over 40 mennesker overraske på arbejdspladsen en eftermiddag i januar?? De to dygtige instruktører, Svenning og Glüsing fik hurtigt vendt skeptiske blikke og analyserende miner til glade smil.
En tryg atmosfære blev skabt, hvor de fleste turde løsne op og deltage engageret i morsom dans og sang. I hele to timer styrede Henrik og Klaus os meget professionelt gennem ukendt land med rytme, sang og musik og flettede fint afdelingens visioner ind i forløbet.”
Birgit Norre Thuesen, Danisco A/S

”Det er godt, at vi på fælles seminardage og i fælles workshops får nye ideer, udvikler nye tanker og plejer visionerne hos SHL. Men det er endnu bedre, når hovederne på en måde slapper lidt af undervejs, og kroppen for en tid kommer i første række. Og det er det der sker, når Glüsing & Svenning skubber i hvert fald højre hjerne-halvdel til siden og overlader hundrede mennesker til en dejlig fælles oplevelse af rytme, sang og dans.”
Arkitekterne maa Schmidt, Hammer & Lassen K/S (www.shl.dk)

”Efter en dags spejderprøvelser i det fri, hvor teamworket blev prøvet af i praksis, fik vi en stærk og inciterende oplevelse i samvær med Glüsing & Svenning. Hvad ingen skulle tro, var muligt, skete.
Vi opdagede endnu engang nogle ukendte evner hos os selv, og de trætte kroppe og sjæle fik en energiindsprøjtning, som efterfølgende gav genklang selv ud på de små nattetimer i den efterfølgende fest. Teambuildingskurser kan have mange ansigter, men uanset hvad de umusikalske måtte mene, så kan vi klart anbefale et dyk ned i musikkens verden sammen med Glüsing & Svenning. I vil finde uopdagede energier og evner – det lønner sig, vil vi hilse og sige.
Alt blev afprøvet – fleksibilitet – mod – kreativitet – koordineringsevne og meget mere end. Prøv det!”
Anders Knudsen og Kirsten Skovmand,
teamudviklingsseancer i Jyske Banks Områdecenter Syd

“En anderledes måde at være sammen på – få smilet og sveden frem.
Kan du spille, kan du synge, kan du danse? Det er helt underordnet når du er i selskab med Glüsing & Svenning. Efter max. ½ time kan du det hele, på en sjov og underholdende måde. En god oplevelse, også når oplevelsen efter arrangementet skal deles med de øvrige deltagere.”
Stig Løvstad, Fakta.

“Henrik og Claus var ellers sat på en næsten umulig opgave, da de skulle bringe liv i Kvindelandsholdet efter 2 døgn på teambuildingtur i skoven. Men med en medrivende energi og humor gav de holdet en stor fælles oplevelse og et løft, hvor spillerne på egen krop kunne fornemme hvad det vil sige at spille i samme rytme. Personligt morede jeg mig kosteligt og jeg kan grine indvendig endnu”.
Jan Pytlich, træner Kvindelandsholdet i håndbold.

“Hvis I kan få gang i os, så er I gode…”
Lene Rantala, Kvindelandsholdet i håndbold.


I var helt klart topscorerne på vores evalueringsskema. Alle synes, at det var udfordrende og smaddersjovt, og at det fik nogle helt andre sider frem i folk end dem vi bruger/ser til hverdag. Personligt synes jeg, det var dejligt at se et opgør med de vante roller. Nogle af de kollegaer som ikke er så meget “fremme i skoene til hverdag”, kom helt klart meget mere på banen, og dem som er vant til at fylde meget, trak sig lidt mere tilbage i nogle tilfælde. Jeg oplevede en helt anden åbenhed end den, vi har til hverdag. Det gode var, at det faktisk holdt hele seminariet ud. Så de faglige ting vi også skulle have vendt, blev diskuteret og debatteret med en hel anden entusiasme end ellers.”
Christina Eslykke, Syddansk Universitet

”Radisson SAS har ved forskellige lejligheder brugt Glüsing & Svenning i kursussammenhænge. Hvergang har vi oplevet et engageret og professionelt indlæg hvor ingen har kunnet undslå sig i at deltage. Bagefter har alle nydt oplevelsen af selv at være med. Glüsing & Svenning arbejder meget dygtigt og inspirerende. De har hjulpet os til at se anderledes på tingene, og til at få et godt grin og en god latter.”
Henrik Bille Pedersen, Adm. direktør, Radisson SAS Hotel Århus.

“Det som gjorde mest indtryk på mig, i forbindelse med den aktivitet vi havde sammen med Glüsing & Svenning, var deres evne til at flytte grænser. Modstand og skepsis for det ukendte, blev meget hurtig vendt til engagement og deltagelse. Et sådant engagement som skaber liv, glæde og sved på panden, som det helt sikkert gjorde, kan bruges i mange sammenhænge, da det giver et dejligt afbræk i en ellers stresset hverdag. En stor tak til Glüsing & Svenning!”
Dennis Lyngsø, Mejeri Akademileder Arla Foods.

Jyske Bank
Ecco Sko
Pathfinder
Nørresundby Bank
Skjern Bank
DGI Landsudvalget
Dansk Supermarked Gruppen
Kaos Management
Fiberline Composites A/S
Nykredit Forsikring A/S
Den Integrerede Institution Rosenvang
AVN Hydraulik A-S
Grundfos Management A/S
Rønde Kommune
Friskolen Børneuniversitetet
Grenå Handelsskoles Kursuscenter
Vejdirektoratet
Container Centralen A/S
WM-data Danmark A/S
DSB Detail A/S
Finanssektorens Uddannelsescenter
Sydbank
Teensommerlejr
Danfoss A/S 2005
Danfoss A/S 2006
Sonofon A/S
Danmarks Miljøundersøgelser
DTF Travel
Aaskov Kommune
Multivac
FTF-A
Idea Pilots
Ålborg Kommune
Bo Concept
Cultivator
Horsens Skattekontor
Told og Skat
Velux A/S
Jydske Vestkysten
AF Roskilde
Møn Bank
DSS Silkeborg A/S
Alt4kreativ
Fiberline Composites A/S
Partnerhuset Aps.
Vestjyske Bank
Morsø Bank
Fieldmore
Bjørndal & Nordentoft
TDC Internet
Bureau 1 – Eventor
Lokal psykiatri syd, Viby J
TQ3 Travel Solutions
Amcor Flexibels
Learn2lead